Men se du, där håller jag inte med. Men först får ni receptet på hur man gör pocherade ägg. Få igång en virvel i kastrullen med en slev och häll ner ägget försiktigt
Hel fisk kan koka i sitt eget spad tillsammans med lite grönsaker. Den kan också skäras i tjocka skivor eller filéer (t ex lax) och sjudas i buljong eller i spad smaksatt med t ex vitt vin
Börja med att koka potatisen. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis. Häll 2,5 dl vatten i en kastrull med buljong och koka upp. Fördela fisken i 4 djupa tallrikar, häll över såsen och toppa med färska örter
Pocherad rödtungsrullad fylld med havskräftaPortioner. Slå på vatten så att det täcker, låt fonden sjuda ett par timmar, späd med vatten om vätskan dunstar bort helt
Nu är påsken nära och även om jag älskar att vara ledig och tycker att det är mysigt med påsk, är jag inte så traditionsbunden att jag behöver varken sill, ägg eller annan traditionell påskmat för att fira påsk
Ett pocherat ägg är superkrämigt både inuti och utanpå, och ett enkelt sätt att lyxa vardagspastan med, eller lägga på en bit rostat bröd ihop med färskost och avokado
Förslagsvis en med pip så att det går lätt att montera såsen senare. Flytta över kastrullen till vattenbadet på en spisplatta med låg värme, och vispa tills äggblandningen tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.