Kött ⁄ ReceptKöttfärsgryta med savoykål och rotsaker. Savoykål innehåller massor med bra vitaminer och annat som är bra för kroppen, dessutom är det väldigt gott och krispigt
majrova, kålrabbi, savoykål, grönkål och fänkål. 1 msk torkad oregano. 1 msk torkad oregano. I år började grillsäsonge mycket tidigare för oss, på långfredagen, under vår första husvagnstripp i Jämtland
Vitkål och savoykål innehåller massor med bra vitaminer och annat som är bra för kroppen. 1/4-1/2 vitkålshuvud eller 1 savoykålshuvud. 1 tsk Oregano. 1/4-1/2 vitkålshuvud eller 1 savoykålshuvud. 1 tsk Oregano
Skölj och ansa savoykålen. Tillsätt krossade tomater och krydda med salt, peppar och oregano. Lägg fläskfilébitarna i en ugnsfast form och täck med savoykålsbladen
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. Krydda med salt o peppar och någon örtkrydda (te x basilika eller oregano) eller färsk ingefära och chili