Rysk persilja recept

Rysk biff stroganoff

Rysk biff stroganoff

400 g biff (löv- eller ryggbiff passar bra) 1 gul lök 250 g champinjoner rapsolja (till stekning) 3 msk tomatpuré 1 msk vetemjöl 2 dl vatten, hett 1 msk worcestersås (valfritt) 2 tsk dijonsenap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl crème fraîche 1 msk färsk persilja, finhackad att strö över
Rysk biff stroganoff

Rysk biff stroganoff

1 msk färsk persilja, finhackad att strö över. 4 portioner. 400 g biff (löv- eller ryggbiff passar bra)
Borsjtj- Rysk rödbetssoppa

Borsjtj- Rysk rödbetssoppa

Servera soppan med en klick smetana på och garnera med finhackad persilja. Borsjtj är en klassisk rysk rödebtssallad som är enkel att göra
Schilianka, rysk laxsoppa

Schilianka, rysk laxsoppa

Tillsätt fisk, kapris och hackad persilja och låt sjuda tills fisken är klar. 1 kruka persilja. 1 kruka persilja
Rysk pytt i panna

Rysk pytt i panna

Strö över kapris och persilja. Finhackad persilja. Råstek små potatistärningar fint för sig, salta och peppra
Rysk färspanna

Rysk färspanna

persilja. RYSK FÄRSPANNA. Strö persilja över färsen och servera den direkt ur pannan. Köttfärs på ryskt sätt med rödbetor och gurka är gott att servera som vickning
Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Borsjtj, rysk rödbetssoppa

Persilja. Serveras med lite riven persilja och gräddfil (Smetana ifall du har) och gärna en pirog. Persilja
Rysk rödbetssoppa

Rysk rödbetssoppa

Strö över persilja. 2 msk hackad persilja. Skala och riv rödbetor, lök och morot (spara ca 1 dl rödbetsriv som ska läggas i mot slutet för att ge soppan en intensiv djupröd färg)
Borsjtj – rysk rödbetssoppa och grillad smörgås

Borsjtj – rysk rödbetssoppa och grillad smörgås

Borsjtj - rysk rödbetssoppa och grillad smörgås Print Författare. El Ingredienser 7 rödbetor 2 gula lökar 2 morötter 1 liten bit rotselleri 2 palsternackor 2 lagerblad 3 köttbuljongtärningar 1 kruka bladpersilja 1,5 liter vatten Salt, svartpeppar 500 g grytbitar av lamm Gör så här Man kan göra den ryska rödbetssoppan på en mängd olika sätt och normalt brukar jag finskära och strimla rödbetor och morötter, gärna i en matberedare, men jag gjorde soppan dagen innan vi skulle äta den och visste att jag skulle låta den koka länge, så därför skar jag rotfrukterna med den grövsta delen av mandolinen, så de inte skulle koka sönder för mycket. Jag gjorde bara en grillad smörgås till och klickade i lite crème fraîche och strödde på lite persilja, 3. Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) 2 gula lökar 2 morötter 1 liten bit rotselleri 2 palsternackor 2 lagerblad 3 köttbuljongtärningar 1 kruka bladpersilja 1,5 liter vatten Salt, svartpeppar 500 g grytbitar av lamm Gör så här Man kan göra den ryska rödbetssoppan på en mängd olika sätt och normalt brukar jag finskära och strimla rödbetor och morötter, gärna i en matberedare, men jag gjorde soppan dagen innan vi skulle äta den och visste att jag skulle låta den koka länge, så därför skar jag rotfrukterna med den grövsta delen av mandolinen, så de inte skulle koka sönder för mycket. Jag gjorde bara en grillad smörgås till och klickade i lite crème fraîche och strödde på lite persilja, 3
Fläskfile i ört- och dijonsås

Fläskfile i ört- och dijonsås

Skiva champinjoner, hacka lök, hacka gräslök och persilja. 2 dl rysk yoghurt. 2 msk hackad bladpersilja. 2 dl rysk yoghurt. 2 msk hackad bladpersilja
Krämig paprikasoppa

Krämig paprikasoppa

ex persilja och purjo. 1 dl rysk eller turkisk yoghurt. 1 dl rysk eller turkisk yoghurt. Krämig paprikasoppa
Vegetariska burgare

Vegetariska burgare

Mixa hälften av bönorna med persilja, havregryn,mjöl, ost, olja, salt, peppar. 0,5 dl persilja. 1,5 dl yoghurt, turkisk, grekisk eller rysk. 0,5 dl persilja