Idén till den här enkla potatissalladen, smaksattmed dippmix, fick jag från ett liknande recept som jag läste på den mycket trevliga bloggen 'Smaskelismaskens' (se här)
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Om färskpotatisen är av den lite större sorten – skär den i halvor eller kvartar. Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Ställ potatissalladen kallt. Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Ingredienser Portioner. 4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.