½ dl färsk persilja, grovhackad. Toppa med persilja och lite pepparrot. ½ dl färsk persilja. En vardagskväll när alla är hungriga får det räcka med en mobilbild
Servera med bröd, en klick Turkisk avrunnen youghurt och lite persilja, färsk eller torkad. Persilja. Skala och skär alla rotgrönsaker, purjolök och bladselleri i tärningar eller skivor
Lagom med blandade rotsaker i bitarsmörpersiljaGurksås. Servera med hackad persilja. Rotsaker. Koka rotsaker i lättasaltat vatten till dom är lagom mjuka
Hackad persilja. Servera med rotsaker & sallad. Kvistarna från persiljan. Vispa ut mjölet med vattnet och häll i grädde, fond, salvia, balsamvinäger, chutney och kvistarna från persiljan
Nyligen fick vi förutom en fin bit rådjursskinka också en del "kokkött" som jag bestämde mig för att göra en god och höstlig köttsoppa av tillsammans med rotfrukter och massor med persilja
1 kyckling (med skinn) 1 kruka rosmarin (hälften till kyckling och hälften till fond) 1 kruka dragon (hälften till kyckling och hälften till fond) 1 kruka persilja (hälften till kyckling och hälften till fond) 50 g smör, rumstempererat 3 msk dijonsenap 2 dl grädde 2 klyftor vitlök, skalade och rivna 500 g potatis, skrubbade och delade i halvor 16 lökar (små eller 4 stora) 4 palsternackor, delade i grova bitar 8 aprikoser (färska eller torkade) 150 g fetaost salt peppar