i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. s. t. a. m. r. ä. e. k. j. g. v. l. b. u. d. p. å. G. o. N. h. y. ,. f. D. U. T. F. 1. 2. 5. 0. (. ). /. x. %. 4. c. H. ö. S. &. P. L. 3. 6. K. é. -. M. O. d l. g r
UgnsrostaderotsakerOlivolja, salt, peppar Färsk timjan Rödbetor Potatis Morot (gärna olika färger) Palsternacka Röd lök Skala och skär, blanda med olja, timjan, salt och peppar
Bryn fläskkotletternahastigti olja i en stekpanna, tills de fått fin färg. Vi äter inte så många själva utan ett gäng ska sparats till jul & tas medtill svärmor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.