Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Har man bråttom kan man köpa färdigskivad rostbiff som man piffar upp med lite marinad. 1 paket kokta och avkylda glasnudlar. 1 paket kokta och avkylda glasnudlar
Koka glasnudlarna enligt förpackningen och skölj dem i kallt vatten. 600 g lyxgrytbitar (eller innanlår, fransyska, rostbiff, rumpstek). 1 paket glasnudlar. 600 g lyxgrytbitar (eller innanlår, fransyska, rostbiff, rumpstek). 1 paket glasnudlar
200 gram glasnudlar. 500 gram rostbiff. Hetta upp en grill eller en stekpanna på hög värme i 2 minuter. Lägg köttet i panna och stek 1-2 minuter på var sida eller tills porerna har stängts och köttet är lätt ros inuti
Wok med glasnudlar. DOch så till lunchen, jag provade glasnudlar för första gången. Med en wok på rostbiff och grönsaker, 6ppMåste säga att jag blev överraskad
Vi hade ett urval av glasnudlar, pak choy, strimlade morötter, avocado, rostbiff, mango, kräftstjärtar, chili, koriander, salladslök, cashew nötter och rostade sesamfrön som man kunde mixa som man vill
'1 tsk sesamdressing3 msk asiatisk fisksås1 msk rapsolja1 lime rivet skal och pressad saft av den samma1 ½ msk råsocker½ finhackad röd chili (akta ögonen)½ msk sesamfrön 'Servera denna dressing till rostbiff och wokade grönsaker med glasnudlar