Renskavsgryta med kantareller recept

Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Fräs upp renskaven och smaka av med salt och peppar. Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god
Renskavsgryta med kantareller!

Renskavsgryta med kantareller!

Har gjort renskavsgryta förr och jag gillar det verkligen, har ingen speciell bismak det smakar bara så gott
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Red av grytan med maizenamjöl & smaka av med salt & peppar. Häll på buljongen, kryddorna, vinbärsgelén, kantarellerna och creme fraichén
Renskavsgryta med kantareller och lingon

Renskavsgryta med kantareller och lingon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gul lök(ar) 800 gram renskav 2 msk smör 1 odefinierad kantareller , eller annan svamp efter tillgång 2 dl vispgrädde 5 dl viltbuljong 2 msk messmör 1 tsk timjan 1 odefinierad salt 3 msk rårörda lingon 1 odefinierad peppar Köp receptet
Renskavsgryta med ris & svartvinbärs gelé

Renskavsgryta med ris & svartvinbärs gelé

Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Emmis gillade den jättemycket och åt upp allt, likaså H som kom hem sent och mumsade i sig, värre var det med mig
Renskavsgryta

Renskavsgryta

2 1 pkt djupfryst renskav (à 240 g) smör till stekning 1 hackad gul lök 100 g ljusa kantareller (eller champinjoner i skivor) peppar från kvarn salt 5 krossade enbär 1 msk svart vinbärsgelé 2 dl vispgrädde hackad persilja till servering Lägg till i inköpslistan
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Fräs svamp och lök i en stor stekpanna med matfett tills löken blir mjuk. Ansa kantarellerna. Strö över hackad persilja och servera med potatismos och kokta morötter
Aujulays renskavsgryta?

Aujulays renskavsgryta?

Renskav i gräddig sås med bacon. Med bacon i blir det liksom en rökig smak som passar bra till vilt. Vi serverade med mos och lingonchutney
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Stek den otinade strimlade renskaven på medelhög värme i smör tills alla bitar tinat och fått fn färg
Renskavsgryta | Recept från Köket.se

Renskavsgryta | Recept från Köket.se

Smaka av, strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, gelé och sallad. 100 g kantareller eller champinjoner i skivor. 1 Paket djupfryst renskav, 240 g 1 st gul lök, hackad 100 g kantareller eller champinjoner i skivor 3 dl vispgrädde 5 st enbär, krossade 1 msk svartvinbärsgelé smör till stekning salt, peppar från kvarn hackad persilja till servering
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Renskavsgrytamed färska trattkantareller, ja det är inte alls dumt det. Den här är riktigt god och krämig och lyxig med färska kantareller
Renskavsgryta

Renskavsgryta

kantareller. Tillsätt kantarellerna, eventuellt förstek dem. kantareller. Underbart gott. Tack Salming i ”Söndags Mat”
Renskavsgryta med äpplen

Renskavsgryta med äpplen

Servera rätten med ris och överströdd persilja. 1 burk kantareller ca 200g. Tina köttet så det går att skära i bitar
Renskavsgryta med svamp och lingon

Renskavsgryta med svamp och lingon

 Jag säger tack till grannen för trattkantarellerna och tack till svägerskan för lingonen. Här kommer ett recept på en härligt höstig och mycket god renskavsgrytamed svamp och lingon