Tvätta rödbetorna och dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. 4 - 6 rödbetor. Ställ in i ugnen, 200 grader, 20 minuter, ta ut och fördela osten på potatisen och ställ in ytterligare 10 -15 minuter i ugnen. Ställ in i ugnen, 200 grader, 20 - 30 minuter. 4 - 6 rödbetor Salt
När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu den senaste tiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Blanda rödbetor och örtblandningen och lägg i en ugnsfast form. Koka rödbetorna mjuka i vatten. Lägg osten i skivor över betorna och gratinera i ugnen tills osten smält
Rosta mitt i ugnen tills. Skala rödbetorna och dela på mitten. 250 g små färska rödbetor olivolja salt 50 g ädelost eller chevre 2 msk creme fraiche 100 g bacon Sätt ugnen på 175°. - Läs hela inlägget här 250 g små färska rödbetor
På med rödbetorna över salladen och sedan halloumin. 10 rödbetor, skalade. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. -Mama Skogly ♥ 10 rödbetor, skalade
Skala palsternacka, morötter och rödbetor. Servera kött, rotfrukterna och rödbetor, sås var för sig. Lägg över i ugnssäker form och stek i ugn i 175 grader tills köttets innertemperatur är 64 grader. Koka rödbetorna lite mjuka i lättsaltat vatten i cirka 3-5 minuter och ställ på avsvalning. Skär morötter, palsternacka och potatis i klyftor och lägg över i långpanna och ringla olja över och stek i ugn cirka 220 grader i 15-20 minuter tills de är mjuka och lite krispiga. Dela rödbetorna i 4-6 bitar och lägg i egen ungsfast form, ringla över olja och stek i ugnen samtidigt som rotfrukterna, Under de sista minuterna smular du över ädelost (eller fetaost också jättegott) och gratinerar de sista minuterna på högre värme. 3 stora rödbetor