Rostade rödbetor med dilliga kikärtor och kall västerbottenssås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk olivolja,
  • 1 tsk salt och ca
  • 2 krm grovmalen svartpeppar i en bunke
  • 2 tsk citronpeppar
  • 2 dl crème fraiche, turkisk yoghurt eller avrunnen fil
  • 1 dl riven västerbottenost i en skål
  • Dilliga kikärtor
  • 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller normalstora burkar med konserverade kikärtor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk saft från en pressad citron
  • 1 tsk aromat
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 krm vitlökspulver
  • 1 - 2 tsk torkad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.