225 g frysta tinade Röda Vinbär. 225 g frysta tinade Röda Vinbär. Som jag skrev i tidigare inlägg så kommer här receptet på de syrliga remmar jag gjorde häromdagen
5 dl kokta röda linser. Skär osten i bitar. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften
Hemma har vi väldigt goda, rödavinteräpplen, som skulle passa utmärkt till den här efterrätten. Gammaldags efterrätt Stekta äpplen är en riktig gammal dessertklassiker
Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). 2 rödaäpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Dessutom, fick jag några extra liter röda vinbär av min vänliga granne. Om du väljer någon ljus frukt (som äpplen eller päron), tillsätt ca 2 tsk citronsaft för att förhindra missfärgning. 5 dl röda vinbär (eller andra bär). Skölj och rensa röda vinbär, lägg i en matberedare och mixa till en slätt pure, cirka 30 sekunder. 5 dl röda vinbär (eller andra bär)
Skär korven i 1/2 cm breda strimlor. Skala och hacka och stek lök, äpple och curry i smör. Rör ner mjöl och kryddor, tomatpuré, vatten, buljongtärning och krossade tomater
Den här röda juicen baserad på rödbetor blev riktigt god och mättande. Det har ju blivit väldigt populärt att "juica" nu för tiden, dvs att göra din egen juice med grönsaker och frukt