Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften. Blanda de kokta, avrunna linserna med hackad mynta, hackad vitlök och hälften av citronskalet
Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften. Blanda de kokta, avrunna linserna med hackad mynta, hackad vitlök och hälften av citronskalet
Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk. Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost
Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
När du hackat upp alla dina äpplen, lägg ner dem i den kokande sockerlagen och låt dem puttra lite svagt tills de blivit mjuka, tiden varierar med äppelsort så känn efter med en potatissticka
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.