Rådjur dill recept

Betor, rådjur och kära vänner

Betor, rådjur och kära vänner

Helstekt rådjursinnanlår med timjanaioli. Låt ett fint stycke rådjursinnanlår bli rumstempererat. Rådjuret fick sällskap av en fin argentinare - Trapiche

Grilla ekologiskt säsongsmat juni

Äter du kött är rådjur just nu i säsong. vattenkrasse, harsyra, svara vinbärsblad, vaxbönor, sallad, ramslök, pepparrot, morot, persilja, dill, körvel, basilika, kirskål, gräslök, libbsticka, mynta, citronmeliss, nässlor, oregano, timjan, ruccola, sallad

Äntligen lite sol!

Lökrabatten på framsidan har ännu fått vara ifred från rådjur, har hittills aldrig sett vilken färg tulpanerna har, dom smaskas ned till roten varje vår
Jag är så glad!

Jag är så glad!

Och rådjuret gillar visst inte persilja. Arrangera räkorna vackert och garnera med dill. 1 knippe dill, finskuren, till garnering. 1 knippe dill, finskuren, till garnering
Matsedel vecka 27

Matsedel vecka 27

Det grillades rådjur som serverades tillsammans med färskpotatis och champinjonsås, och sen spelade vi spel resten av kvällen och snackade och skrattade en massa

Midsommar och sånt...

Himlen var ljust rosa, fåglarna kvittrade som tokiga och jag såg ett rådjur. Så jag blandade Philadelphiaost med torkade örter på (dill, timjan, rosmarin, kyndel, mejram, basilika, oregano), chiliflakes, svartpeppar och flingsalt och citronsaft

Grekisk rådjursfrikassé

Skär även de ljusare salladsbladen i relativt stora bitar och hacka dillen. Recept. Anna Stefansson. tis, 2013-08-13 20

Dillkött på rådjur

Koka rådjursköttet tillsammans med salt,vitpepparkorn,matättikan, sockret och löken i buljongen. Tillsätt citron och sönder klippt dill samt köttet i lagom bitar

Förbryllad Hjort (Flummoxed Venison)

Servera varmt med färsk-potatis med lite dill och smör. 1 kg hjort eller rådjur. Blanda ihop hjortbitarna och marinera i mjödet eller vinet med lagerblad och örtbuketten över natten i kylen

Sill igen!

om inte rådjuren hinner före oss. dill. När allt är klart, slå smöret över sillfaten och garnera med hackad dill och gräslök

10 rätters meny i Krakow

Amuse bouche, en rådjurscarpaccio med boveteflarn, picklad lök, persiljedijonnäs och puder av torkad dill