Palak paneer är egentligen en indisk rätt med en särskild färskost (paneer). Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner. Palak paneer med tomat och halloumi, 4 portioner
Paneer är en indiskfärskost som kokas av mjölk och citronsaft, och sedan silas och pressas. Servera palak paneer med indiskt ris, dhal, raita, papadums och naan bröd
Servera paneer tikka masala med indiskt basmatiris eller naan och en klick yoghurt. Indiskt är önskat av mina kära läsare och indiskt it is på bloggen, självklart
Matar (eller mattar) betyder ärtor och paneer är helt enkelt namnet på en indiskfärskost, en ost som vi aldrig själva lyckats hitta i butik men som går alldeles utmärkt att byta ut mot halloumiost
Nu i veckan hittade jag äntligen paneer (indiskfärskost) i butik. Skulle man fråga en indier skulle säkert mitt recept bli sågat vid fotknölarna haha, men jag försökte i alla fall få till den indiska känslan
Nu hade jag äntligen den riktig indiskafärskostenpaneer hemma och ville pröva ett annat recept. Det doftade indisk restaurang i hela huset och resultatet blev kanon
Här finns Paneer - indiskfärskost i frysdisken. Här finns ingredienser för indisk och allehanda asiatisk-, afrikansk- och jamaicansk matlagning för att nämna några exempel
Servera palak paneer med vitt indiskt basmatiris eller härliga naan. Palak paneer eller saag paneer som rätten också kallas är så himla god tycker både jag och maken