Innehållsrik vegogryta med hemgjord indisk paneer
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl mjölk - jag använde ohomogeniserad fet lantmjölk
  • 1 dl vit balsamico från Saltå Kvarn - alternativt pressad citron eller annan vit vinäger
  • 2 msk Gårdens kryddmix från Knektgården - en aromatisk blandning med currykänsla
  • 3 msk rapsolja eller ghi
  • 2 shalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor 300 g skalad och ansad morot
  • 200 g skalad och ansad kålrot
  • 100 g skalad och ansad rotselleri eller palsternacka
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 2 dl valfri grädde
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • 1½ grönsaksbuljongtärning - Kung Markatta
  • 100 g färsk spenat
  • 100 g frysta ärtor
  • salt från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.