Det ska vara enkelt och gott med Mozarella kan du göra massa billig o bra. mozarellaosten. ca 1/2 dl hackad persilja. Skär mozarellan i skivor och lägg i marinaden 2 tim i kylen
mozarella,. ♥ Vitlök, persilja och mozzarella brytbröd ♥. bre på halva smörmängden på en rektangel och strö över vitlök, persilja och avsluta med riven ost
Smaka av med vitlökssalt och svartpeppar och strö persilja över. Mosa ihop mozarella och soltorkade tomater, tillsätt tomatkrosset och kryddorna och blanda ihop alltsammans
1 boll mozarella 100 g - jag använde laktosfri. repade basilikablad från en halv kruka - ca 10 g - eller oregano, timjan, persilja. 1 boll mozarella 100 g - jag använde laktosfri. ca 10 g - eller oregano, timjan, persilja
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt). 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt)
riven mozarella eller annan mild ost. Idag blev det en sallad med en dressing som bestod av rikligt med hackade örter (persilja, koriander, dill), olivolja, pressad citron, balsamicocreme och lite flingsalt
Thaibasilikan som är lite kryddigare än den vanliga går tyvärr inte alltid att få tag i där vi bor men då får man ta vanlig basilika eller dill och persilja
Mozarella. Mozarella. 1 påse Mozarella. 3 stjälkar persilja. 3 stjälkar persilja. Varma mackor är ganska underskattat men jag känner en viss herre som ÄLSKAR detta och gärna som nattamat efter ett krogbesök