Kikärtor- kommer ursprungligen från gamla Mesopotamien, men odlas numera i Medelhavsländerna. Om du rostar kokta kikärtor i en stekpanna och saltar lite så får du riktigt goda snacks
Hemlagade Wallenbergare med rårörda lingon och smörfrästa ärtor Spara Skriv ut Förberedelser 10 Minuter Tillagningstid 10 Minuter Total tid 20 Minuter Portioner. 3 dl frysta eller färska lingon 1 dl socker 4 dl frysta gröna ärtor kokta Instruktioner WALLENBERGARE Rör ner en äggula i taget i färsen. 3 dl frysta eller färska lingon 1 dl socker 4 dl frysta gröna ärtor kokta Instruktioner WALLENBERGARE Rör ner en äggula i taget i färsen
Jag blev verkligen överraskad över hur smakfull kombinationen fetaost, ärtor och dill blev. Börja med att tina ca 200 g frysta ärtor. Smula ner 150 g fetaost i en skål och tillsätt de tinade ärtorna
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos