I den undre tillagas grytan med grönsaker och kött/kyckling och i den övre tillagas couscousen. Det här är ett recept som jag länge velat dela med mig av men dragit mig för eftersom jag försöker att hålla mig till enkla recept som man inte behöver några "speciella" material för att göra men såå många har frågat mig om det så jag ger det ett försök
Servera den marockanska kycklingen medcouscousen och toppa med hackad färsk koriander. Couscous. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanska kycklingen medcouscousen och toppa med hackad färsk koriander. Jag gör min rätt i en vanlig stekpanna på spisen och serverar couscous och massor av färsk koriander till
Servera medcouscous, bröd eller ris. Det blir förstås ännu godare om man har en riktig tagine och tillagar den som man gör i Marocko, men jag blev mer än nöjd med resultatet
Servera grytan med kokt bulgur/couscous och hackade nötter. Jag tycker att den var väldigt god med de orientaliska kryddorna, de krispiga grönsakerna, nötterna och de söta russinen