Vispa äggen lite lätt o tillsätt i blandningen under omrörning. kycklingfond 2st vitlökar /pressade) 1 tsk strösocker 1½ tsk soya ½ dl Singha (Ljus Thailändsk lageröl). ½ kg morötter (skalade) 1 dl cremé fraiche 3 cm ingefära (färsk, riven) 3 ägg 1 påse saffran Salt Vitpeppar 1 tsk citronsaft Skala morötterna o skär dem i 3-5 cm bitar. kycklingfond 2st vitlökar /pressade) 1 tsk strösocker 1½ tsk soya ½ dl Singha (Ljus Thailändsk lageröl). ½ kg morötter (skalade) 1 dl cremé fraiche 3 cm ingefära (färsk, riven) 3 ägg 1 påse saffran Salt Vitpeppar 1 tsk citronsaft Skala morötterna o skär dem i 3-5 cm bitar
Mixa tomater, pinjekärnor, vitlök och basilika i en mixer. Ta filodegen ur förpackningen och lägg kortsidan mot långsidan så att du får en trekant av dubbelvikt deg
Skala och mortla eller hacka vitlöken med basilikan, både stjälkarna och bladen, till en grov röra. Lägg upp marinerad kålrabbi på en tallrik, toppa med gnocchin, på med brynt smör och till sist basilikaröran
Blanda ihop med yoghurt, vinäger, pressad vitlök och salt. 2 vitlöksklyftor. 2) Pressa i vitlöksklyftorna, salta och peppra. 1 vitlöksklyfta. 2 ägg. Den svänger du enkelt ihop med 1 gurka, 3 dl grekisk yoghurt, 2 vitlöksklyftor, 2 msk rödvinsvinäger och flingsalt. 2) Lägg i kycklingfiléerna och låt marinera i kylen i minst 3 timmar. 1 vitlöksklyfta, pressad. 3) Lägg i lite upptjoffad grönkål och stäng av värmen. 2 vitlöksklyftor. 1 vitlöksklyfta. 2 ägg. 2) Lägg i kycklingfiléerna och låt marinera i kylen i minst 3 timmar
I med salt, senap, vitlök och gräslök. Skrapa ur ägget med en sked. 1 ägg1 msk rödvinsvinäger2 dl rapsolja0,5 tsk salt1 tsk fransk senap1 liten vitlöksklyftahackadgräslökLägg ner ägget i kokande vatten och låt koka precis 3 minuter. 1 ägg
Kavla ut smördegsplattorna, lägg på de svalna skurna skivorna fläskfilé, skinka ,salami och de hackade marinerade tomaterna ,och klicka sedan på Créme bonjourenoch lägg sist på ostskivorna