Dubbelmarinerad fläskfilé, utan mjölk, ägg och gluten
Mera matglädje med matallergi
Mera matglädje med matallergi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gr fläskfilé
  • 1 rejäl knippe färsk timjan
  • 1 mindre knippe rosmarin
  • 2 st krossade vitlöksklyftor
  • 4 msk olja
  • 2 msk soja
  • ½ - 1 tsk salt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • 1 dl olja
  • 1 lime
  • 1 dl bladpersilja
  • ½ -1 röd chili
  • 2 msk flytande honung
  • ½ kruka basilika
  • 1 röd lök
  • 1 ordentlig nypa flingsalt
  • ½ cm tjocka skivor. Lägg den på ett vackert fat och ringla över den andra

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.