Lite färsk riven ingefära. Lite färsk riven ingefära. 1 majrova. 1 majrova. I bland blir jag otroligt sugen på rotfrukter, smakar så gott och går fort att göra
Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biff med mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmör
savoykål, fänkål, grönkål, majrova, kålrabbi, svartrötter. Krydda med salt o peppar och någon örtkrydda (te x basilika eller oregano) eller färsk ingefära och chili
Jag använde fänkål, majrova, zucchini, morötter och potatis samt babyspenat. Buljongen får extra citrussmak av citrongräs, limeblad och ingefära tillsammans med citron, grapefrukt och lite apelsin
Alla andra rotfrukter fanns i parti och minut men inte en enda liten majrova. Karrén gned jag in med färsk ingefära, saltade och pepprade och stekte sedan i ugn på vanligt sätt
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Skiva gurka på längden tillsammans med andra krispiga grönsaker (rättika, majrova, morot…). Har även gjort samma rätt med stekta ägg som skars i bitar och marinerades upp med sesamolja, ingefära och limezest – oxå mycket gott