Kålrot
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar lax
  • 400 g kålrot
  • 1 paket kikärtor
  • 150 g grönkål
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor 5 cm ingefära
  • 2 spansk peppar, röd
  • kryddor, 1 tsk spiskummin, 1 tsk gurkmeja, 1 tsk senapsfrö
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 dl grönsaksbuljong
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 citron färsk koriander
  • ris till servering
  • 500 g kålrot
  • 500 g potatis, kokt eller rå
  • 1 vitlöksklyfta muskotnöt
  • smör
  • 8 skivor gravad/rökt lax
  • 2 dl kesella, naturell
  • 0,5 kruka gräslök
  • 0,5 citron salt & peppar
  • 1573, 330 ml, 18,30kr
  • Kryddig, något syrlig smak med toner av ingefära, citrus, honung och jäst.
  • Den här veteölen, en äkta trappistöl gör sig bra ihop med asiatiska smaker samt de svenska delikatesserna som i detta fall gravad lax och kålrotsrösti.
  •  
  • Betyg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.