Ingen jätteupphetsande rubrik kanske. -) men den här rätten blev jättegod och enkel att tillaga. Jag la ilite av varje i den här rätten som vanligtvis passar bra ihop, oliver, tomater, basilika, philadelpiaost mm
Lägg upp de rostade grönsakerna på en tallrik och lägg den stekta torsken ovanpå. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek torskenförsiktigti några min på varje sida
det här är en klassikeri vårt kök. det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts ini ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
- Torskfile. Sen lägger nigrönsakernai en sil och över kokande vatten i en kastrull. Ni behöver. Salta och peppra torsken och doppa den först i ägg och sen i den rivna osten
I Japan äter man många sorter av fisk och torsk är en av dem. Skivagrönsakerlikesom tunna linjer. Jag har inteskrivitmin blogg… Men jag lagar fortfarande japansk mat
Grilladegrönsaker. Lägg fiskbitarnai en smord ugnsfast form. Lägg fänkål, palsternackor och delikatesspotatisi en ugnsfast form och blanda med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.