1 burk räkor i lake (170g). 100 g crème bonjour färskost med gräslök. Skär laxen i mindre bitar. Häll grädden, osten och fiskbuljongtärningen i en panna eller kastrull
) 1 port 1 mjukt tunnbröd 2 msk färskost 75 g varmrökt lax delad i mindre bitar 1/3 burk kräftstjärtar i lake (ca 50 g) Blandad frukt i mindre bitar efter tycke och smak (jag använde jordgubbar, sharon och nektarin) 10 körsbärstomater Saffranskeso med ägg ½ kokt hackat ägg 1 dl naturell keso 2 msk lättmajonäs 1/4 kuvert saffran 1 msk apelsinsaft 1 tsk honung Lös upp saffran i lite apelsinsaft och blanda det sedan tillsammans med keso, lättmajonäs och honung. 2 msk färskost. 1/3 burk kräftstjärtar i lake
Mixa det med färskosten till en slät kräm i en matberedare. 200 g handskalade räkor i lake. 250 g naturell färskost. 200 g handskalade räkor i lake. 250 g naturell färskost
Blanda färskosten med mjölken och smaka av med salt och peppar. 800 g räkor i lake. 5 dl färskost med pepparrot. 4 ägg 800 g räkor i lake. 5 dl färskost med pepparrot
Blanda färskosten med mjölken. 2Räksallad400 g fast potatis 2 ägg 460 g räkor i lake 1 avokado 1/2 ask sockerärter (à 150 g)1 tomat 20 g dill 1/2 silverlök 1/2 romansallad Pepparrotskräm4/5 dl färskost med pepparrot1 msk mjölk salt och pepparSkala, dela och koka potatisen. 460 g räkor i lake. 4/5 dl färskost med pepparrot
Mixa det med färskosten till en slät kräm i en matberedare. 200 g handskalade räkor i lake, 1 kruka dill, 1 kruka gräslök, 250 g naturell färskost, ev lite mjölk, 150 g riven prästost, flingsalt och peppar, 24 tunna skivor kavring. 250 g naturell färskost