Skaldjurstart
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 100 g kallt smör
  • ½ dl hackad dill
  • 1 dl kesella
  • 1 ägg
  • 2 normalstora kokta
  • kalla potatisar
  • 1 tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 200 g Philadelphiaost
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 2 msk citronmajonnäs
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 krm salt
  • 1 burk kräftstjärtar i lake
  • 170 g avrunnen vikt
  • 1 burk räkor i lake
  • 170 g avrunnen vikt
  •  
  • Dekoration
  • 3 hårdkokta ägg i kvartar
  • Röd stenbitsrom
  • Några dillkvistar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.