Kycklingwok vinäger recept

Stark kycklingwok

Stark kycklingwok

Blanda vatten, soja, sambal oelek, vinäger och majsstärkelsen och rör om till en jämn sås. 1 msk vitvinsvinäger

Kycklingwok och kärt återbesök på Lungön

Blanda soja, vinäger, fisksås och sesamolja. Flikar in med ett recept på kycklingwok samtidigt som vi håller på att packa det sista inför en semestervecka i Leksand
Kycklingwok med färsk ananas

Kycklingwok med färsk ananas

Blanda vinäger o socker, tills sockret löst sig. 1 1/2 grön gurka1/2 röd lök, finhackad1/2 dl koriander1 dl jordnötter40 ml vitvinsvinäger2 tsk socker1/2 dl sweet chilisås40 ml fisksåsEv hackad röd chiliSkala gurkorna och dela i halvor. 40 ml vitvinsvinäger
God kycklingwok a’la LCHF

God kycklingwok a’la LCHF

Att vara ihop med en matkreatör är verkligen rena lyxen… Här gjorde Anders en gudomlig god kycklingwok till hela familjen – alla tyckte det var fantastiskt gott
Wok med kyckling, kokos och ingefära

Wok med kyckling, kokos och ingefära

Lite limesaft eller vinäger. En skvätt lime eller vinäger sätter extra sting på rätten, jag har hittat en fantastiskt god kokosvinäger från Coconut Secret på Winn Dixie
Kycklingwok i sötsur sås

Kycklingwok i sötsur sås

Marinera kycklingen i maizena, äggvita, vinäger och en nypa salt. 2 msk vitvinsvinäger. 2 msk vitvinsvinäger. 2 msk vitvinsvinäger
Fläskfilé i sötsur sås

Fläskfilé i sötsur sås

Kycklingwok i sötsur sås är sedan tidigare en klar favoriträtt och idag åkte det fram en fläskfilé ur frysen och efter lite klurande kom jag fram till att testa den ihop med sötsur sås och jisses säger jag bara, så himla gott

Kycklingwok med ingefära, broccoli och aioli

Häll på vinäger och lägg i kycklingen. ½ tsk vitvins- eller äppelcidervinäger. Lägg skalad och finriven ingefära, soja, olja och två pressade vitlöksklyftor i en stor skål och rör om ordentligt

Orientalisk kycklingwok

1 msk vinäger. Skär kycklingen i strimlor och hacka vitlöken. Skala löken och skär den i tunna klyftor. Kärna ur och strimla paprikan

Kycklingwok med purjo, morötter och cashewnötter

vispa ihop soja, socker, vinäger, vatten och maizena. 1 tsk vinäger. Finstrimla kycklingen. Blanda äggvita, maizena och salt till en marinad och låt kycklingen marinera till stekning

Citrongräskyckling

Servera kycklingwoken med jasminris. 2 msk vinäger. Strimla kycklingen. Krossa citrongräset och dela på mitten

Kyckling med cashewnötter

Marinera kycklingen i maizena, äggvita, vinäger och en nypa salt. 2 msk vitvinsvinäger. 2 msk vitvinsvinäger