Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
2 msk stark chilisås. Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra
Kycklingwok med stekta nudlar(ca 4 portioner). Kycklingwok med stekta nudlar(ca 4 portioner). Jag har hittat en ny kärlek bland grönsaker, nämligen sockerärtor
Jag har fått förmånen att prova produkter från Santa Maria Asia via Smartson. Häromdagen testade vi den färdiga såsen/oljan med smak av teriyaki och sesam
De ville ha kycklingwok med mycket grönsaker. I fredags var det Ida o Isak som önskade middag och det var så bra önskning så Olivia ville också komma hit på middag
Kycklingwok med cashewnötter Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Kycklingwok med cashewnötter Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen
Vi har en uttjatad men god tradiotion här hemma på fredagar, vi äter taco som många andra. På sistone har jag varierat lite med att servera taco med tortillabröd, hårdaskal, gratänger och igår blev det paj
Vill man ha stark mat måste man öka på av just srirachasåsen som ger ordentlig styrka i små mängder. Jag använde 1 msk srirachasås och det blev lite småstarkt, lagom enligt mig
Kycklingwok med cashewnötter För 4 personer 600 g kycklingfilé 1 stor morot 1 röd paprika ½ zuccini 1 röd chili 2 msk fisksås 2 msk soja 2 msk sweet chilisås 250 g äggnudlar 100 g cashewnötter Hur gör man
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.