Me like Det blev Bruschetta till förrätt (det är nåt jag aldrig blir trött på) sedan parmalindad kycklingfilé fylld med Saint Agur och västebottenostrisotto
Denna rätt måste nästan serveras med färskriven parmesanost och en fräsch och god sallad. Paprikapastan300 gr Tagiatelle1 dl Grädde2 dl Hönsbuljong2 Gula Paprikor 1 liten Gul Lök1 VitlöksklyftaSalt & peppar Eventuellt 10-12 svarta oliverKycklingen 1 Kycklingfilé per person1 Skiva Parmaskinka per KycklingfiléMjukostmed lite örtsmak - Boursin är mumsigt, Eller en ost som heter Roulle eller Philadelphia med en god smakSalt & PepparHur gör man. 1) Börja med att förbereda Kycklingen så är det gjort. 2) Man kan välja att ha kycklingfiléerna hela eller gör som jag och dela den en gång på längden - då blir de lite mindre och får mer ost & skinksmak. 3) Skär ett snitt på längden och fyll i med örtosten4) Linda parmaskinkan runt5) Ställ in i kylenDå kan du börja med pastan. 7) Fräs lök och paprika i lite matfett tillsammans med pressad vitlök, utan att det får färg. 8) Tillsätt grädde och buljong och låt det puttra tills paprikan är mjuk, ca 7-8 minuter. 11) Smaka av med salt och peppar. 12) Blanda såsen med den nykokta pastan och oliverna. 1 Kycklingfilé per person
Örtfylld kycklingfilé i ugn under italienskt täcke. Till varmrätt så blev det en slags örtost fylld kyckling med ett lager av parmaskinka och mozzarella och en skvätt grädde
Banka ut kycklingfiléerna tunt mellan plastfolie. Fräs lite till och slå i grädde, vin och buljong. Krydda med salt och peppar och föredela de avrunna rotsakerna ovanpå
Häll i ca hälften av buljongen över riset, lite i taget. Stek purjon i en kastrull med smöret. Låt det koka in och späd efter hand med mer tills allt kokat in och riset är mjukt