Bankad kycklingrullad med höstens rötter
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • färska
  • 1 liten kålrot
  • finstrimlad
  • 1 bit rotselleri
  • finstrimlad
  • 1 morot
  • finstrimlad
  • 1 bit purjolök
  • det gröna
  • finstrimlad
  • Salt
  • Peppar
  • 8 tunna skivor parmaskinka (lufttorkad)
  • 1 litet savoykålshuvud (eller ½ stort)
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 3-4 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • ½ dl hönsbuljong
  • stark
  • 1-2 msk dijonsenap
  • 75 g ädelost 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.