Kyckling. Öppna fickan - lägg på en skiva ost ifickan och sen svampröran. På kycklingen skärs ett snitt på längden så att det bildas en "ficka", var försiktig och skär INTEigenom
Skär en skåra isidan på varje kycklingfilé och fyll den med smeten. Skär de soltorkade tomaterna istrimlor, hacka basilikan, blanda ihopi en bunke tillsammans med den rivna parmesanosten, salt, peppar och olivoljan
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Så idag blev det ”Kycklingfylld med chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Dela kycklingen, på längden ( interiktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Kombinerad lördags- och Valborgsmiddag med parmalindadkycklingfilé, sås och en svampkräm. Stek kycklingfiléernai en stekpanna tills det fått lite färg på båda sidorna
Skär kycklingeni små bitar. Dela bacon mindrebitar och stek. Lägg ner bacon, kyckling, paprika och majs, låt det puttra samman på spisen en liten stund
Har ni förresten provat baconlinda eran kyckling någon gång. Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspirationtillmatlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.