Krydda med salt och svartpeppar. Dessa minipajer med västerbottenost måste ni bara testa. 1 rulle smördeg300 g riven västerbottenost2 ägg 1 dl mjölkSaltSvartpepparFolieformarGör så här. 300 g riven västerbottenost
Blanda potatis, lök och ost krydda med salt och peppar. 4 st medelstora potatisar, fast och grovriven1 st gul lök, grovriven75 g grovriven västerbottenost2 msk smör till stekning0. 75 g grovriven västerbottenost
Smält smöret i en kastrull och tillsätt löken, mjukgör den på medelvärme och krydda med timjanen. 1,5st Gul lök, skuren i halvmånar300g Rökt picnicbog3st Ekologiska ägg2dl Vispgrädde2dl Västerbottenost, riven2msk Osaltat smör1msk Timjan1/2tsk Chilipeppar, kanske en liten gnutta till om man törs
Krydda med salt och peppar. I ett frasigt och lite grövre pajskal med potatis och rågmjöl som lite ovanligare ingredienser samsades mustigt viltskav, syrliga lingon, umamistinna kantareller, mjuksöt och kryddig palsternacka och pigg timjan med en krämig äggstanning med crème fraiche och västerbottenost