FetaostsnurrorFetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk. Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. 1svartpeppar, några varv med kvarnen1. smördeg, färsk, kavlad alltommat.se
Räksallad i västerbottenskorg Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Garnera med finhackad gräslök matkarlek.nu
Smördegspuffar med ägg- och räksallad Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg Hemmets Journal
Kantarellpaj med brie Fräs lök och svamp i smör tills vätskan kokat in, krydda med salt, peppar och timjan. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant ca 22 cm, nagga botten. Ta ut och låt pajen sätta sig 5–10 minuter innan du serverar med sallad Svt
Fin räkmacka Garnera med sallad, citron, räkor och dill. 500 g räkor med skal. Skala och hacka äpplet. Skala och hacka räkorna Hemmets Journal
Små pajer med skinka och ost Lägg i strimlad skinka och ost, krydda med svartpeppar. 3 dl vetemjöl. 11 krm salt. 1125 g margarin. 11 msk iskallt vatten www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.