Krämig viltskavs- och kantarellpaj med lingon och västerbottenost på frasigt pajskal med potatis och rågmjöl

Ingredienser

  • 6 portioner
  •  
  • Pajdeg
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ dl grovt rågmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 kokta kalla potatisar
  • 50 g smör
  • 2 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 240 g viltskav av ren, älg eller hjort
  • 150 g palsternacka
  • 100 g champinjoner
  • 100 g kantareller
  • 4 msk färska eller frysta och tinade lingon
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ kruka färsk timjan
  • Salt
  • Peppar
  • Rapsolja & smör
  •  
  • Äggstanning
  • 3 ägg 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1 dl riven Västerbottenost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.