Dekorera med rosmarin och lägg på några kronärtskockshjärtan. Jag använde en riktigt fin entrecôte idag (tagliata di bovino), som jag stekte i skirat smör och en massa rosmarin
Vi fick tzatziki, grekiska köttbullar smaksatta med citron i en tomatsås, salami, lufttorkad skinka, kycklingspett, sallad med ädelost och valnötter, marinerade kronärtskockshjärtan, oliver, cocktailtomater, bulgur- och bönsallad
4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 zucchini 1 msk olivolja 2 tomater 1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g) 1/2 dl svarta oliver 1 dl vitt matlagningsvin 1 tsk rosmarin salt och peppar 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 burk kronärtskockshjärtan. 1 msk hackade örter, rosmarin och timjan hade jag i. 1 burk kronärtskockshjärtan. 1 msk hackade örter, rosmarin och timjan hade jag i
Egentligen ska man han färska kronärtskockor i det här receptet men det orkade jag inte fixa med så jag köpte en burk kronärtskockshjärtan och det funkade alldeles utmärkt
Passade bra med pastasallad med sparris, tomat, pecorino och lite kronärtskockshjärtan på sidan. Du kan gärna slänga i lite rosmarin, vitlök eller andra kryddor och örter i burken för extra smak