Ingredienser Portioner: 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 zucchini 1 msk olivolja 2 tomater 1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g) 1/2 dl svarta oliver 1 dl vitt matlagningsvin 1 tsk rosmarin salt och peppar 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Köpte en ring falukorv. Variationen brukar vara mellan korv stroganoff eller ugnsbakad falukorv. Ja, ibland kan det även bli stuvade makaroner och stekt falukorv
Jag har tappat lite lust och inspiration att matblogga. Luften har liksom gått ur mig. Det känns jättetrist och jag hoppas att det är en övergående fas
Skär filén i 2 centimeter tjocka skivor. Bryn hastigt i hälften av smöret. Lägg upp dem på en tallrik. Skiva och stek champinjonerna i resten av smöret
Åter igen lyser blogginläggen med sin frånvaro. Det är minsann ett hektiskt liv att vara 2-barnsmamma, jobba fulltid, träna, blogga och inte minst att planera bröllop
-)) så lyxade vi till det lite igårkväll här hemma istället och gjorde Oxfilé Provençale. Eftersom vi ska bort idag på nyårsafton och jag inte får laga mat (rätt så skönt
Ugn. 225 grader. Bryn filén runt om. Salta, krydd aoch efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. Skala och skär potatisen i tunna skivor, gärna i matberedare
Ta bort skinnet från korven och skär den i skivor. Skölj tomater och squash och skär i skivor. Varva korv, tomater och squash i en eller två ugnssäkra formar
Nyttigare schnitzelMed detta recept kan du göra en lite nyttigare variant av schnitzel. Servera sedan schnitzeln med klyftpotatisen, ärtorna samt kapris och citronklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.