Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
ex bläckfisk, musslor eller krabba. 5 msk ketchup. Denna rätten är inte alls så stark som den låter, här tog jag vad jag hade hemma så du kan gärna byta ut huvud ingredienserna mot t
Rör ned krabban och de välavrunna kräftstjärtarna i majonäsen. Ketchup. Krabbköttet och kräftstjärtarna kan ersättas av räkor eller fisk, tex lax i små bitar
Med majonnäs blir det en god sås att doppa räkor och krabba i, men utesluter man den passar den knallröda såsen utmärkt även till olika musselsorter och att droppa på ostron (för den som har råd
Lägg i alla bitarna av krabban och stek under omrörning i 1 minut. Tillsätt ketchupen, sojasåsen, sockret och vattnet, rör om ordentligt och låt sedan sjuda under lock i 5 minuter. 4 msk tomatketchup