KrabbröranKrabbklor eller krabba på burk Här är krabbklorna så billiga så man kan gott unna sig färskaca 120 g krabb kött1 dl majonäs1 liten scharlottenlök1 dl riven parmesanostchili efter smak och styrkasalt och pepparSå här gör man
Vi fortsatte med vår förrätt som denna kväll bestod av en krabbröra på toast. Lägg krabbröran på bröden och dekorera med en halv citronskiva och lite gräslök
crispy chicken roll, sashimi på rå salmalax och pilgrimsmussla samt dito lättrökta, sushi med forellrom och med krabbröra, färdigköpt algsallad och bläckfisksallad samt, efter tips från Matrepubliken, en ljuvlig sallad med avokado, röd grapefrukt, salladslök, färsk koriander och furikake
Krabbröra. Krabbröra. Fördela krabbröran på bröden. Lördagens middag blev riktigt trevlig. Varit förkyld i ett par dagar så härligt att få aptiten tillbaka
Räk- och krabbröra. Lägg i ett salladsblad och en stor klick med räk- och krabbröra. Skala räkorna. Blanda räkor, krabbkött, majonnäs, dill, chilikrydda, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.