Lägg i morot, sockerärtor, lök, nötterna och böngroddar i en skål. Tillsätt morot, sockerärtor, lök, nötterna och böngroddar till köttet och låt det steka med i ett par minuter
Böngroddar är en härlig "grönsak", som kan användas till mycket annat än sallader. De färska är godast eftersom de är så spröda och fylliga, men böngroddar på burk går givetvis också bra
Stek sedan de färska/konserveradeböngroddarna till de blivit mjuka, salta och peppra lite. l250 färska böngroddar (Går bra med konserverade, men godare med färska). l250 färska böngroddar (Går bra med konserverade, men godare med färska)
Öppna en burk med böngroddar, skölj dem och låt dem rinna av i ett durkslag. Lägg till sist i böngroddar, men dessa ska inte koka med mer än någon minut
Det var biff eller kyckling i strimlor som snabbstekts i het panna med purjo, vitlök, färsk ingefära, konserverade bambuskott, böngroddar och vattenkastanjer
Avsluta med att lägga ner böngroddarna. Vitkålsfräs med sojafärs, böngroddar och soja 4 port. 1 burk konserveradeböngroddar eller wokgrönsaker, sköljda. Vitkålsfräs med sojafärs, böngroddar och soja 4 port
Ramen är mycket populärt noodle i Japan och det finns så många restauranger som bara serverar Ramen. Jag vet riktigt Ramen smakar så gott eftersom de restauranger förbereda buljong med många olika ingredienser och koka länge för att utvinna gott smak
Färska eller konserveradeböngroddar i valfri mängd. Lagade en god, het och kryddig vegetarisk gryta med spenat, böngroddar, röda linser, tomat som man la några quornfiléer i som fick puttra och gotta sig tillsammans