ca 48°C Vitfiskar t ex torsk, kolja, sej. 50-52°C Marulk. Bulgursallad. Värm Milda Kockens val i en tjockbottnad kastrull, stek vitlök, lök, chili och saffran utan att det tar färg
Fastare fisk som marulk och hälleflundra tar längst tid så lägg ner den först. 750 - 1000 g fisk, exempelvis torsk (kolja, sej, etc), hälleflundra, lax, marulk
600 g fast fisk (t ex 300 g lax och 300 g marulk eller kolja)500 g musslor med skal2 cantaloupemeloner à ca 600 g (galiameloner går smakmässigt också bra , men då blir soppan blekvit till färgen)2 fiskbuljongtärningar3 dl vatten1 lime1 - 2 msk rödvinsvinäger1 - 2 dl vitt vin1 citrongräs½ - 1 röd chili utan kärnor2 vitlöksklyftor1 bit färsk ingefära1 - 2 msk rapsolja1 burk kokosmjölk ( 4 dl)1 tsk currypaste200 - 250 g haricots verts , sockerärtor eller thailändsk sparrissalt½ kruka hackad färsk korianderev basilikablad till garneringJag la även till lite fisksås och limeblad1. 300 g marulk
1 kg blandad benfri fisk, t ex lax, kolja, sej, havskatt, marulk, kummel, abborre, gädda. 1. Blanda äggula, vinäger, salt, senap och vitpeppar i en skål
600 g blandad benfri fiskfilé, t ex lax, kolja, sej, marulk, abborre eller gädda. 1. Aioli. Lägg skalade vitlöksklyftor, äggula, vinäger, senap, salt, peppar och en neutral olja i en hög stavmixerbägare