Bouillabaisse med aioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 g saffran
  • 1 msk olivolja
  • 500 g krossade tomater
  • 1 liter fiskbuljong av tärning eller fond
  • 1 tsk fänkål
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 500 g musslor med skal
  • 600 g blandad benfri fiskfilé, t ex lax, kolja, sej, marulk, abborre eller gädda
  • 1/2-1 dl torrt vitt vin
  • salt, peppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 äggula
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 1 1/2 tsk fransk senap
  • 1 krm salt
  • 1/4 krm vitpeppar
  • 1 1/2 dl olja
  • 250 g räkor med skal
  • dill
  • aioli
  • baguette

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.