Bouillabaisse med senapsaioli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg blandad benfri fisk, t ex lax, kolja, sej, havskatt, marulk, kummel, abborre, gädda
  • 250 g räkor med skal
  • 500 g musslor med skal
  • 2 gula lökar, grovhackade
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 1 förpackning tomater, krossade 500 g
  • 1 1/2 liter fiskbuljong
  • 1 tsk timjan eller fänkål
  • 1 tsk citron, rivet skal
  • 1/2 dl dill, hackad
  • 1/2 dl torr vermouth
  • salt, peppar
  • 1 äggula
  • 2 tsk vinäger eller citronsaft
  • 1 krm salt
  • 1 1/2 tsk fransk senap
  • 1/4 krm vitpeppar, nymald
  • 1 1/2 dl olja
  • 2 vitlöksklyftor, rivna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.