Servera med kinesiskaäggnudlar. Ingredienser till ca fyra portioner4 kycklingfiléerFlytande smör/rapsoljaSalt, svartpeppar och chili explosion att krydda kycklingen med150 g sockerärtor1 purjolökRapsolja att fräsa grönsakerna i1 burk kokosmjölk3 msk japansk soya1,5 msk sambal oelek0,5 - 1 dl matlagningsgrädde1 tsk strösockerKinesiskaäggnudlar - mängd efter eget önskemålGör så här
Till det kinesiskaäggnudlar och rostade sesamfrön. 4 portionerKinesiskaäggnudlar för 4 portioner enligt förpackningen(eller använd glasnudlar)300 g lövbiff1 knippa färsk persilja (eller koriander)1 orange paprika2 röda lökar1 dl sesamfrönSaften från en pressad lime1 dl sweet chilisåsSalt, svartpeppar och malen vitpepparOlivoljaGör så här
150 g tunna äggnudlar. 10 st kinesiska fiskbullar. 150 g tunna äggnudlar. Denna rätten är inte alls så stark som den låter, här tog jag vad jag hade hemma så du kan gärna byta ut huvud ingredienserna mot t
Vi åt salladen till biff och grönsaker sweet 'n sour och kinesiskaäggnudlar. Det här är ett bra sätt att få rejält med smak på ganska slätstruken sallad
Den åts med ris i kinesiska skålar med pinnar. Jasminris eller äggnudlar är godast till tycker jag. Strössla gärna med rostade mandlar och servera med ris eller äggnudlar