Smörfräs kantarellerna och rör ner hälften av dem och grovt hackad persilja i grytan. Strö vid servering över de sista kantarellerna och grovt hackad persilja
Klassisk, saftig köttfärslimpa smaksatt med finhackad persilja och lök. KÖTTFÄRSLIMPA MED PERSILJA. Hacka persiljan och vänd ner i ströbrödsblandningen tillsammans med lök, färs, salt och peppar
Toppa med färsk persilja. 1 msk mörk kinesisk soya. 1 kruka färsk persilja. När det återstår cirka 5 minuter kvar av koktiden, smaka av med salt och peppar samt krydda med grovhackad persilja och rör om. 1 msk mörk kinesisk soya. 1 kruka färsk persilja
en liten näve hackad persilja. en liten näve hackad persilja. 1,5 msk kinesisk soja. 1 msk kinesisk soja 9 kryddpepparkorn. 1,5 msk kinesisk soja. 1 msk kinesisk soja 9 kryddpepparkorn 1 msk potatismjöl (för extra konsistens, skippa om du inte använder ägg)
Smaka av med ett par droppar kinesisk soja, torkad timjan, salt och peppar. Blanda hackad persilja, hackad vitlöksklyfta, timjan, salt, peppar och riven ost
Ta ut och garnera med finhackad persilja. Ca 1-2 msk Soja (justera saltmängden själv, japansk eller kinesisk soja funkar bra). Ca 1-2 msk Soja (justera saltmängden själv, japansk eller kinesisk soja funkar bra)
1 msk teriyakisås2 msk kinesisk soja 1 msk olja 2 msk chilisås 1 pressad vitlöksklyfta Marinad 2. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 2 msk kinesisk soja. 1/2 dl hackad persilja