1 knippe Salladslök, tunnskivad. Börja med att göra en dry rub. Rosta kummin, svartpeppar och koriander i en torr panna på medelhög värme tills det får färg, ca 7-8 min
4 salladslökar, finhackade. 4 salladslökar, finhackade. I januari lagade jag för första gången. koreanskt inspirerade tacos, vilket därefter blivit en regelbundet återkommande favorit här hemma
1 knippa(en) salladslök(ar) , tunnskivad. 1. Börja med att göra en dry rub. Rosta kummin, svartpeppar och koriander i en torr panna på medelhög värme tills det får färg, ca 7-8 min
Udonnudlar kokades separat, och den enda ytterligare smaksättaren vad tunt skivad salladslök. Själv strödde jag generöst med salladslök överst i min skål, och njöt därefter av vad jag helt våghalsigt påstår kommer vara vinterns bästa soppa
Strimla salladslöken. salladslökar. Karré. Salta och peppra karrén. Lägg den på ett ugnsgaller med en plåt under och stek i 130° varm ugn i cirka 5 timmar
) Sallad med karré, mango och pak choy 3 överblivna grillade karrébiter, strimlade tunt 1 litet huvud grönsallad, riven i mindre bitar 1 st morot, strimlad med potatisskalare 1 st gurka, strimlad med potatisskalare 10 st rädisor, slantade 1 st pak choy, strimlad 1 st mango, tärnad 1 st salladslök(ar), skivad 1/2 dl jordnötter, grovhackade Dressing 2 msk fisksås 1 st lime, saften + skal 1 liten stark chili, finhackad 2 msk soja 1 tsk mynta torkad 1 tsk koriander på burk 1 msk vatten 1 msk rapsolja Börja med dressingen. 1 st salladslök
Fräst salladslök hade garanterat varit gott till. 6 stjälkar salladslök, ansade och skurna i centimeterbreda skivor. 6 stjälkar salladslök, ansade och skurna i centimeterbreda skivor