Jag valde att krydda med klassikerna rosmarin, timjan, vitlök och lite citronzest. Häromdagen gjorde jag ett besök på Kåseberga Gårdslam för att köpa färskt lamm direkt från gården
Lägg på After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen. Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller påmed nya tips in i det sista
Har man ingen sås tycker jag man ska strunta i potatisen och bara äta lammet med bönorna. Det blev långlagad lammstek igen och den här veckan gjorde jag den i form istället för gryta
Vi har en fantastiskt stor och fin rosmarinbuske i en kruka vår lila trädgård, och även andra örter växer och frodas alltjämt, och framstår som oerhört välmående med tanke på årstiden
Vi har haft mina föräldrar på besök i helgen, och för söndagens middag kände jag starkt för att sätta ihop en meny med lite mer klassiska, svenska smaker
Vänd runt påsen och blanda om då och då medan fläsket marineras. Som ni kanske insett vid det här laget, så sticker jag inte under stol med att det inte är jag som utför själva grillandet i familjen
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
Bred på brödet och toppa medvb-ost. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.