Gardinisprisbelönta nougat med salt inbäddadi mörk choklad blevbasenihelgens mousse. Räcker om de får stå svalt i ett par timmarinnanserveringalternativt kan de förberedas redan dageninnan
Börja kvälleninnan med att blanda samman ingrediensernatillmarinaden. Marinad. Förra sommarenblevvi närmast besatta av att grilla stora bitar av sidfläsk
Så det fickblien het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grillamen det är fortfarande kallt och när vigrillarvillvisitta ute och äta
Idagblir det ingenfika ute. Själv festade jag till det på. RULLTÅRTA MED ENLEN CHOKLADKOLAKRÄM. Molnen hänger tunga och det ligger regn iluften, så det känns betydligtmysigare att sittainne
Imorse la jag ett stycke ordentligt örtsaltad och pepprad fläskkarréien stor gryta tillsammans med grönsakerna, ett par burkar Mutti-tomater, lite lagerblad och enbär och en skvätt vitvinsvinäger
Den kommer från Andalusien, längst ner i söder på den spanska halvön. man kan aldrig få för mycket gazpacho) säger ett gammalt spanskt ordspråk och det är bara att hålla med
Jag har tidigareskrivit om det rökta paprikapulvret, bland annat här , och det är tack vare att jag en gång blevtipsad av Lisa som jag har en burk ståendei skåpet
Stek karrénilite smör och krydda med pepparmixen samt salt, låt dem vila medan du gör purén. Häll av vattnet från blomkålen och lägg denienmixer med smör samt äpplet, mixa allt sedan slätt och smaka av med salt
Lite man tagare vad man haver principen som blevotroligt lyckad. Kvälleninnanvi åkte grilladevien sån god bit rostas ien hemlagad marinad som fick alla alla sucka av välbehag
Denkrämigablomkålsrisottontillsammans med den rökta laxen och den lättkokta sparrisen är en perfekt kombination och när den får blandas med enriktig god parmesanost bildas det ensymfoni av smaker som jag lovar gör succé på matbordet, behöver jag säga att den också är plättlätt att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.