För några dagar sedan gjorde jag en krämig kallsås som jag åt till kyckling. Så gillar du getost precis som jag så ska du jaga rätt på denna och testa själv tycker jag
Skala sedan rödbetorna i rinnande kallt vatten (använd gärna plasthandskar) och vänd sedan ner dem i en vanlig vinegrette och skiva ner getosten i salladen, se recptet från i fredag
Spola kallt vatten över betorna och låt dom stå i vatten tills de kallnat. Spadet som blir i filéformen ska ni absolut ringla över köttet när ni skurit upp det, men någon sås tycker i alla fall inte vi behövs göras
Blöt händerna med kallt vatten och forma åtta stycken biffar. Servera viltfärsbiffarna med såsen, gärna tillsammans med hasselbackspotatis och haricots verts
En kallsås på mosad banan, krossade jordnötter, creme fraiche, curry, salt och peppar. Koka potatisar, låt kallna, pensla med olja och grilla potatisarna på gallret
Mosa getosten i en skål, rör ner övriga ingredienser och ställ det sedan kallt till serveringen. Slå av vattnet och skala betorna under rinnande kallt vatten och dela sedan i klyftor
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojo mojo (kryddstark kallsås)