)Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök
Smula över getost. Skala och klyfta potatis och rödbetor. Lägg i en smord ugnsform och salta och peppra. Vispa ihop crème fraiche och grädde och häll över potatis och rödbetor
Jag använde honung och bipollen istället för raffinerat socker samt choklad med stevia. En efterrätt som innehåller få kolhydrater och som är så frisk i smaken
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Häll över lite turkisk yoghurt, ringla lite honung över, slå upp en kopp kaffe och NJUT. Nu har de precis börjat komma upp och det känns hur lyxigt som helst att bara kunna plocka utanför dörren
Tillsätt bladspenaten ochgetosten, rör ihop och servera med desamma. Snubblade förbi receptet av en slump när jag såg bloglovins mail med toppinläggen, ett mail som jag oftast skickar rätt ner i papperskorgen, men tack och lov att jag inte gjorde det säger jag bara
Kör fruktköttet av två mango och saften av en lime i en blender till en slät kräm. Lägg lite yoghurt i botten på 10 glas, fyll på med mangon och yoghurt på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.