Kall mat väcker heta känslor
hd.se
hd.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 januari 2016 04.00
  • 2 portioner Pad thai-sås
  • 4 medjool-dadlar
  • 2 msk jordnötssmör
  • 5 soltorkade tomater
  • 2,5 dl olivolja
  • 0,5 dl tamarisoja
  • 2 cm ingefära
  • 0,5 dl agavesirap
  • 2 tsk salt
  • 0,5 dl färskpressad citronjuice
  • 1 msk tamarindpasta
  • 1 lime
  • 2,5 dl vatten
  • 0,25 tsk cayennepeppar
  • 0,5 dl vinäger
  • 0,5 dl morotsspiraler
  • 1 dl squashspiraler
  • 0,5 dl strimlad rödkål
  • 1 dl strimlad vitkål
  • 1 dl strimlad spetskål eller kinakål
  • 3 skivade broccolibuketter
  • 3 msk hackad mynta
  • 3 msk hackad koriander
  • 3 msk hackad basilika
  • 1 dl kelpnudlar (sjögräsnudlar)
  • Topping
  • mandel
  • 16 bitar OBS! Läs igenom hela receptet innan du börjar baka, vissa saker ska vila över natten och blötläggas i flera timmar.
  • 4 dl hasselnötter,
  • 1 dl kokosflingor
  • 0,25 tsk vanilj
  • 0,5 tsk salt
  • 3 msk kokosolja
  • 10 st medjool-dadlar
  • 1 dl honung
  • 7 dl cashewnötter
  • 4,5 dl vatten
  • 1,5 dl kokospalmnektar
  • 2,5 msk kakaopulver
  • 1,5 dl hasselnötssmör
  • 4 msk lecitin (emulgeringsmedel)
  • 3,5 dl kokosolja
  • 1,5 dl kokosolja
  • 1 msk smält kakaosmör
  • 1,5 dl kakaopulver
  • 0,75 dl kokospalmnektar
  • 0,5 dl vatten
  • 0,25 tsk salt
  • 2 bananer
  • 2,5 dl lingon (frysta)
  • 0,5 dl citronjuice
  • 3 dl mandelmjölk eller annan mjölk av exempelvis havre, ris eller soja
  • 0,5 dl agavesirap eller honung
  • eller honung
  • 2 dl vatten
  • 3. Bara för att du inte tillagar din mat på spisen eller i ugnen behöver den inte vara kylskåpskall
  • 4. I dessa vintertider, krydda maten eller din dryck med heta kryddor som ingefära, cayennepeppar och chili

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.