Kalkonfilé kanel recept

Honungsmarinerad kalkonfilé

Honungsmarinerad kalkonfilé

Blanda olja, honung, kanel, citronsaft, salt och peppar i en plastpåse. Servera kalkonfilén med hasselbackspotatis och rödkål
Honungsmarinerad kalkonfilé

Honungsmarinerad kalkonfilé

Blanda olja, honung, kanel, citronsaft, salt och peppar i en plastpåse. Servera kalkonfilén med hasselbackspotatis och rödkål
I väntan på julstruts – julig kalkonfilé

I väntan på julstruts – julig kalkonfilé

Kanel, nejlika, rödkål, mandel. Salta och peppra kalkonfilén. Fräs kanelstång, rödkål, rödlök och äpple i smör i en kastrull utan att det tar färg
Petig lilljury | Asiatisk kalkonsoppa

Petig lilljury | Asiatisk kalkonsoppa

Svaret blev kyckling(eller ja egentligen hade jag ju en kalkonfilé. Fräs på och tillsätt gurkmeja, kanel, honung samt salta och peppra
Kalkonpaj med julkryddor och aprikoser

Kalkonpaj med julkryddor och aprikoser

Skär kalkonfilén i små tärningar. 300 g kalkonfilé. 5 tsk kanel. Pajdeg. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren

Honungsmarinerad kalkonfilé

Blanda olja, honung, kanel, citronsaft, salt och peppar i en plastpåse. Servera kalkonfilén med hasselbackspotatis och rödkål

Honungsmarinerad kalkonfilé

 Blanda olja, honung, kanel, citronsaft, salt och peppar i en plastpåse. Servera kalkonfilén med hasselbackspotatis och rödkål

Kalkon med rödkål och kanel

Bryn kalkonfiléerna runtom i smör i en stekpanna. Blanda med olja, salta och pudra över kanel och chili

Kalkonpaj med julkryddor och aprikoser

Skär kalkonfilén i små tärningar. 300 g kalkonfilé. 1/2 tsk malen kanel. 1.  Pajdeg. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedaren

Kalkon i kanelsås med rostat grönt

Tillsätt chilisås, kanel, timjan, oregano, vatten och buljong. 500 g kalkonfilé. 1 tsk kanel. Börja med att rosta grönsakerna

Kalkonpaj med aprikoser

Skär kalkonfilén i små tärningar. ½ tsk malen kanel. 300 g kalkonfilé. Arbeta ihop siktat mjöl, salt och kallt smör till en smulig massa, gärna i matberedare

Tagine med kalkon och tomat

400 g kalkonbröst eller kalkonfilé. 0,5 tsk kanel. Börja med såsen. Skala och hacka löken. Hetta upp lite olja i en tjockbottnad gryta och fräs löken mjuk